Albtiko

Albtiko

От Bestar Flamuraj

  • Категория: Travel
  • Дата релиза: 2022-08-04
  • Текeofя версия: 1.0
  • Взрастной ценз: 4+
  • Размер файла: 36.33 MB
  • Разработчик: Bestar Flamuraj
  • Совместимость: Требования iOS 11.0 или новее.

Описание

Ne e krijuam këtë aplikacion për ju, përdoruesit tanë besnikë, për t'ju ofruar mbështetje më të shpejtë dhe më të mirë, për të mësuar rreth lajmeve më të fundit, për t'u lidhur me komunitetin tonë dhe për të përdorur mjetet tona. Shpresojmë ta shijoni. Jeni të mirëpritur të na dërgoni sugjerimet tuaja. Thjesht na shkruani, do të donim të dëgjonim komentet tuaja.

Скриншоты

Коментарии

keyboard_arrow_up